Ιούνιος, 2021
Το 1972 ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) καθιέρωσε την 5η Ιουνίου, ως Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Στόχος της συγκεκριμένης κίνησης ήταν να ενημερώσει το παγκόσμιο κοινό για τα περιβαλλοντικά προβλήματα του πλανήτη μας και να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες, σε ατομικό επίπεδο, με στόχο το ατομικό να γίνει συλλογικό και στο τέλος παγκόσμιο.
Γίνετε μέλος στο oikorodopi.gr και αποκτήστε το προνόμιο της άμεσης ενημέρωσης σχετικά με τη δράση μας.
ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ - Ποδήλατα και όχι μόνο...
Κατάστημα Ποδηλάτων
Δημοκρίτου 60
25310-72209 FAX: 25310-72209
Το κατάστημα λειτουργεί από το 1999. Στόχος είναι εκτός από τον βιοπορισμό μου, η προβολή και προώθηση του ποδηλάτου στους συμπολίτες μου. Είναι γνωστά τα οφέλη της χρήσης αυτού του οχήματος σε περιβαλλοντικό, κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο. Η πόλη μας και ο νομός γενικότερα, λόγω της μορφολογίας του εδάφους, ενδείκνυται για την  χρήση του ποδηλάτου. Είναι γεγονός πως καθημερινά αυξάνεται η κυκλοφορία των ποδηλάτων.

Με δεδομένα τα παραπάνω αλλά κυρίως την αγάπη μου για το ποδήλατο έφτιαξα το κατάστημα. Ποικιλία ποδηλάτων, ανταλλακτικών και  ρουχισμού θα βρείτε εδώ. Ως γνωστό η γνώση είναι δύναμη. Γι’ αυτό κι εγώ επενδύω σε αυτήν. Είμαι ο μόνος στην Ελλάδα πτυχιούχος μηχανικός ποδηλάτου. Απόφοιτος του Barnett bicycle institute www.bbinstitute.com του Colorado Springs, U.S.A. Εξουσιοδοτημένο συνεργείο των αναρτήσεων Fox. Εγώ κι ο εισαγωγέας φυσικά, είμαστε εξουσιοδοτημένοι για όλη την Ελλάδα από την πασίγνωστη Cannondale  για την επισκευή των αναρτήσεων της. Προσπαθώ να βελτιώνω καθημερινά την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών που είναι και ένας βασικός λόγος προσέλκυσης πελατών. Σε αυτό συμβάλλει η ηλεκτρονική καταχώρηση των ποδηλάτων που πουλώ και επισκευάζω. Έτσι ξέρω ανά πάσα ώρα και στιγμή το αρχείο επισκευών για κάθε ποδήλατο. Ακόμη έχω εξειδικευμένα ποδηλατικά εργαλεία που έφερα από τις Η.Π.Α ώστε να κάνω αποτελεσματικότερα τις επισκευές.

Όσον αφορά τις εταιρείες που αντιπροσωπεύω προσπαθώ να είναι οι καλύτερες στο χώρο τους και να προσφέρω πολλές επιλογές στους υποψήφιους πελάτες μου. Cannondale, Specialized, GT, Mongoose είναι οι κύριες μάρκες ποδηλάτων που θα βρείτε. Continental, Hutchinson ελαστικά, BBB, Zefal, Amoeba, ανταλλακτικά, Crank brothers πηδάλια, Camelbak υδροδοχεία, San Marco σέλες, Castelli, Sportful ρουχισμός, Rockshox, Fox αναρτήσεις και άλλα πολλά που συνεχώς ανανεώνονται.

μεγέθυνση φωτογραφίας μεγέθυνση φωτογραφίας μεγέθυνση φωτογραφίας μεγέθυνση φωτογραφίας μεγέθυνση φωτογραφίας μεγέθυνση φωτογραφίας μεγέθυνση φωτογραφίας